TMBase Urban Electronic Sound


Festivalul TMBase nu va avea loc nici in 2012, fiind in acest moment suspendat pe termen nedeterminat, probabil defintiv.

Apreciem ca situatia s-a schimbat in rau in ultimii 4-5 ani – posibilitatile financiare si disponibilitatea publicului de a cumpara bilete de intrare corelate cu valoarea si onorariile artistilor, dar si interesul fata de muzica in general au scazut dramatic.  In acelasi timp, artistii si genurile din festival  au evoluat si au devenit tot mai populare la nivel global, implicit crescand semnificativ onorariile artistilor semnificativi, cu priza la public. De altfel toate cheltuielile de organizare au crescut exponential in ultimii ani, punandu-ne in imposibilitatea de a asigura o finantare suficienta, pentru a organiza evenimentul la nivelul ultimelor editii.

Consecventi cu principiile noastre si cu afirmatiile anterioare, am refuzat sa facem compromisuri de calitate in legatura cu evenimentul doar de dragul continuitatii si am hotarat sa intrerupem evenimentul pana cand, eventual, contextul general ar permite reluarea sa.

Va multumim tuturor pentru sustinere, pentru toti cei 13 ani de existenta!

Echipa TMBase.

Facebook TMBase Galerie Imagini si Evenimente TMBase Pagina TMBase Festivalul TM10Base (2010)