Heineken Electron Nights si TMBase prezinta Festivalul TM09BASE (Urban Electronic Sound) : 15 - 17 Octombrie, Timisoara, Romania.

Monstrul TMBase se intoarce! De trei ori mai bun, de 6 ori mai clasic, hotarat sa va fure mintile pentru a douasprezecea oara! Aveti 3 nopti de octombrie pentru a elimina balauri de toate culorile muzicale!

Headlinerii editiei 2009 sunt:

High Contrast -Hospital Records, Londra, UK;
The Qemists
(3 man dj + laptop set) - Ninja Tune, Londra, UK;
Netik
- DMC / ITF World Champ, Rennes, FR;
Ed Solo -Supercharged, Brighton, UK;
The Ragga Twins - Shut up and dance, Londra, UK;
Suie Paparude - Bucuresti;
True Ingredients
- LIVE, Londra, UK;
Bassface Sascha
- Stereotype, DStyle, GER;
Palotai - Tilos, Budapesta, HU;
TRG
- Tempa, Bucuresti;
Gojira
- Tandarei.

Despre Festivalul TMBase

Prezent de doisprezece ani în peisajul muzical românesc, festivalul continua sa fie un punct de reper pentru iubitorii de muzica electronica urbana din România.

Initiat in 1998 - Festivalul TMBase a inceput prin a prezenta artisti si acturi live autohtone din diverse genuri ale muzicii electronice trecand de la spatii dedicate concertelor la caracteristicile hale industriale dezafectate pentru a tine pasul cu numarul in crestere al participantilor si a oferi un cadru aparte evenimentului.

Festivalul urmareste promovarea evolutiilor muzicale valoroase gazduind pe scena sa unele dintre cele mai importante nume internationale – acoperind o gama larga de genuri si stiluri (de la hip-hop, electronica si drumandbass pana la dubstep, electro si experimental )– alaturi de unii dintre cei mai valorosi artisti autohtoni dar si proiecte si acturi la început de drum,  în spatii neconventionale (hale si complexe industriale dezafectate) din inima orasului, reinterpretând caracterul spatiului.

Din 1997 pana astazi scena festivalului a gazduit artisti internationali de renume precum: Pendulum, Dieselboy, Freestylers, Beardyman, London Elektricity, Benga, Wax Tailor, C2C, The Hacker, Dj Cam, Deekline, Ragga Twins, Atomic Hooligan, Aquasky, Navigator MC, Noisia, Lords of Fitness si multi altii.

Evenimentul este considerat unic in Romania, fiind unul dintre cele mai cunoscute si de traditie evenimente de muzica electronica.